Välkommen till Kurbits- och hantverksgården!

Välkommen till Kurbits och Hantverksgården i Holmsveden – en plats där traditionellt hantverk och modern design möts på ett unikt sätt!
Vi är stolta över att erbjuda enastående handgjorda produkter av högsta kvalitet, som tillverkas med stor passion och kärlek till yrket.
 

Ateljé och utställningslokaler ligger längs Tidernas Väg på väg 272 och är vackert belägna med Härnebosjön i bakgrunden.
Besökarna får uppleva en vacker och avkopplande miljö där de kan uppleva konstverk och hantverk på nära håll.
 

Ateljé och utställningslokaler väl värda ett besök för att uppleva deras fantastiska kurbitsmålningar och dekorativa konstverk i person och få en personlig upplevelse av deras hantverk. och kanske få inspiration till att hitta en fin present att ge bort.  

Jag heter Kenneth Olzon och är kurbitsmålare i Holmsveden , Hälsingland. Jag har hållit på i 30 år och utför dekorationsmålningar på träalster, tavlor och väggmålningar. Jag utför även uppdrag på beställning, exempelvis ommålning av gamla möbler.
Jag målar traditionell kurbits men gör även en egen tolkning av modern kurbits – en kurbitsserie i svart, vitt och guld. Även andra färgserier finns att tillgå – exempelvis svart, blå, grön, vit och röd.

Från början är jag utbildad byggnadsingenjör men har nu arbetat som kurbitsmålare på heltid sedan 1981. Mina målningar finns representerade på kommunhus, församlingshem och banker mm i hela Sverige. Jag har även gjort stora väggmålningar på Tönnebro Värdshus, som ligger vid E4an mellan Gävle och Söderhamn. Jag har haft utställningar på gallerier och mässor runtom i hela landet och även på Svenska Kyrkan i London.

Adress till min ateljé:
Kenneth Olzon
Viksmyra 819
823 92 Holmsveden

Öppettider efter överenskommelse.

Besök gärna vår hemsida för att upptäcka vårt fantastiska utbud av handgjorda produkter av högsta kvalitet. Du kan även följa oss på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.