Att bada i sjöar på sommaren i Hälsingland är en fantastisk upplevelse!

Att bada i Hälsingland är en upplevelse!

Med sin vackra natur och många sjöar finns det gott om möjligheter att upptäcka nya badplatser och njuta av det varma, klara vattnet. En annan fördel med att bada i sjöar på sommaren i Hälsingland är att det är ett utmärkt sätt att koppla av och njuta av naturen. Det finns många vackra sjöar som omges av grönskande skogar och majestätiska berg som gör badupplevelsen till en ren njutning.  

Dessutom finns det många fina picknickområden där man kan koppla av och njuta av en god picknick efter badet. Sammanfattningsvis är det fantastiskt att bada i sjöar på sommaren i Hälsingland. Med sina många sjöar, fina badplatser och vackra omgivningar finns det gott om möjligheter att njuta av den svenska naturen och koppla av. Så varför inte ta chansen att uppleva det själv i sommar?

Playa de Långbo

Välkommen till Playa de Långbo, den kommunala badplatsen belägen mellan Holmsveden och Lingbo längs väg 272. Om du letar efter en plats där du kan njuta av sol, bad och avkoppling, då är detta platsen för dig! 

Playa de Långbo är en underbar badplats med en stor och riktigt långgrund sandstrand som är perfekt för barnfamiljer. Den långgrunda stranden gör det tryggt för barnen att bada och leka.

Badudden I Holmsveden

Beläget i en naturskön miljö, är badplatsen en perfekt destination för en rolig och avkopplande dag vid vattnet. Med en badbrygga, hopptorn, sandstrand, grillplats, omklädningsrum, toaletter och picknickbord finns allt som behövs för en härlig dag utomhus. Dessutom är det enkelt att ta sig dit då buss 64 och Xtåget stannar endast 100 meter ifrån badplatsen. 

Sandnäbben i Storsjön

Sandnäbben är en idyllisk badplats belägen vid Storsjön i vackra Hälsingland. Platsen är känd för sin långgrunda sandstrand och fantastiska utsikt över de blånande bergen i området. Det är en idealisk plats för alla som vill njuta av sol och bad hela dagen lång.