Välkommen till badudden i Holmsveden!

Härnebobadet i Söderhamns kommun är en kommunal badplats som är väl värd ett besök. Beläget i en naturskön miljö, är badplatsen en perfekt destination för en rolig och avkopplande dag vid vattnet. Med en badbrygga, hopptorn, sandstrand, grillplats, omklädningsrum, toaletter och picknickbord finns allt som behövs för en härlig dag utomhus. Dessutom är det enkelt att ta sig dit, då buss 64 och X-tåget stannar endast 100 meter ifrån badplatsen. –

Att buss 64 och Xtåget stannar så nära som bara 100 meter ifrån badet är en fantastisk fördel. Det gör det väldigt lätt för besökare att ta sig till badplatsen utan att behöva ta bilen eller planera sin resa i förväg. För de som inte har tillgång till egen bil är detta en perfekt lösning, eftersom det ger dem möjlighet att njuta av badplatsen och allt den har att erbjuda, utan att behöva oroa sig för transport. Istället kan de bekvämt och enkelt ta bussen eller tåget till platsen och sedan promenera en kort sträcka för att nå badplatsen. Dessutom, för de som väljer att använda kollektivtrafik för sin resa, kan det vara en miljövänligare alternativ jämfört med att köra en egen bil. Genom att välja buss eller tåg istället för att köra bil, kan man bidra till att minska koldioxidutsläppen och därmed göra en insats för miljön.  

Det bästa med Härnebobadet är dock att det erbjuder en perfekt paus från stadens brus. Besökare kan koppla av i den natursköna miljön, och njuta av allt som vattnet har att erbjuda. Oavsett om man vill bada, sola eller ta en picknick, finns det gott om utrymme att göra det på. Sammanfattningsvis är Härnebobadet en fantastisk destination för besökare som vill ha en avkopplande dag utomhus, och med närheten till kollektivtrafik, är det lätt att ta sig dit. 

Att sitta på en parksoffa vid badudden i Holmsveden och njuta av den vackra naturen, solen och den glittrande Härnebosjön är en oslagbar upplevelse.
Att sitta och titta på förbipasserande människor, lekande barn eller en glittrande sjö kan ge en härlig känsla av lugn och ro.

Koordinater
SWEREF 99 TM
N 6777359, E 592808
WGS84
61°7’11.5″N 16°43’21.2″E

Badvattnet på denna badplats provtas av Söderhamns kommun.
Sommartid finns aktuell information om badvattnets kvalitet på Söderhamn kommuns hemsida.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.