Välkommen till Tönnfors Fiskodling

Vi välkomnar besökare till gården där vi har en stor put-and-take damm med mycket regnbågslax. Priset är 85 kr per kg fisk man själv fiskar upp. Dammen är öppen året runt och man kan pimpelfiska under vintertiden. Dammen är lätt tillgänglig för både vuxna och barn och det finns grillplats, WC och en rök som fiskare får använda.

Man får gärna hälsa på och besöka fiskodlingen, men ring gärna och kolla att vi är hemma innan ni kommer.

Tönnfors Fiskodling
Västby 839
82392 Holmsveden

Tönnfors Fiskodling

070 363 03 43

tonnfors@gmail.com

Det finns ett gästhus som man kan hyra!

Bo på en liten fiskodling och gård ut i den vackra naturen i Södra Hälsingland med dammar och sjöàr inom synhåll från huset. Omgivande natur består förutom dammar och sjöar huvudsakligen av skogsmark med möjlighet till bär och svampplockning, etc. I skogen finns älg, rådjur, räv, orre, lokatt, björn, örn o.s.v. På våren finns mängder av fåglar.

Det finns cyklar och en båt på sjön att hyra. Huset ligger nära den södra delen av Hälsingeleden om skogsvandring är intressant. Det finns även kanotled genom Näsfjärden till Småströmmarna och vidare. Det finns en liten grill  som gästerna får använda.

Gästhuset är vinterbonat med luftvärmepump samt eldstad och pimpelfiske kan vara intressant under vintertiden. Köket är fullt utrustat och det finns två WC, en dusch och en tvättmaskin.
Det finns två sällskapsrum, den ena med stor skärm om man vill koppla datorn eller ipad för att titta på filmer och den andra med bredspel och eldstad för mysiga kvällar.
Internetuppkoppling är dock dålig. Det finns två sovrum, den ena med en dubbelsäng och den andra med två enkla sängar samt en bäddsoffa med plats för två och en soffa som extra sovplats om det behövs. Hundar är välkomna på gården om de är kopplade.

Hitta till oss!

Vägbeskrivning

Från E4 tar man Tönnebro avfarten. Kör mot Bollnäs på väg 83 i 2km.
Du ser skylten på fiskodlingen och svänger till vänster.
Kör omkring 20 minuter och sedan sväng vänster där du ser fiskecamping skylt. Kör till fyrvägskorsning och sväng vänster. Kör 2km och sväng in till gården innan vägen går över bron, infarten är precis efter soptunnorna.
Vi bor i det stora huset till höger.

Från Holmsveden på väg 272 sväng mot Stråtjära/Bergvik. Precis efter järnvägsbron sväng höger mot Västby.
Kör 4km till fyrvägskorsningen och fortsätt rakt fram, du ser fiskodling skylten. Kör 2km och sväng in till gården innan vägen går över bron, infarten är precis efter soptunnorna.Vi bor i det stora huset till höger.

Varmt välkommna till oss!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.