Välkommen till Högbrovallen och Idrottsgården!

Holmsvedens AIK erbjuder uthyrning av både fotbollsplan och klubbstuga.  
Förutom att spela själva fotbollsmatcher kan fotbollsplanen också användas som en plats för att träna fotboll, med övningar och träningspass.

Andra aktiviteter som kan utövas är t.ex. frisbeegolf, kubb, krocket, boule eller utomhusyoga, det finns många olika aktiviteter som kan utövas på en fotbollsplan, och det är bara fantasin som sätter gränserna. 

Hyr fotbollsplanen eller klubbstugan separat.
Fotbollsplan erbjuder en yta för spel och träning.
klubbstugan har två omklädningsrum med duschar.
Högbrovallen har en fotbollsplan med naturgräs.

Holmsvedens AIK är stolta över att erbjuda en fantastisk idrottsgård i Holmsveden, som inkluderar en stor och välutrustad lokal som kan rymma upp till 200 personer. Den här lokalen är utrustad med möblemang och porslin som passar perfekt för allt från små barnkalas till större evenemang som konserter och utställningar. 
Lokalen har en stor scen med härlig akustik och ett stort dansgolv, vilket gör det till det perfekta stället för alla typer av dans- och musikrelaterade evenemang. Dessutom finns det en stor bastu i lokalen, vilket ger en extra nivå av komfort för alla som vill koppla av efter en hektisk dag eller ett intensivt träningspass. 

Idrottsgården i Holmsveden.
Monica Törnell på scenen .
Idrottsgården i Holmsveden.
Loppis och fika.

Holmsvedens AIK:s idrottsgård är en mångsidig plats som kan användas till en mängd olika ändamål, inklusive loppis, julbord, årsmöten och mycket mer. Oavsett vilken typ av evenemang du planerar, kan du vara säker på att idrottsgården har allt du behöver för att göra det till en lyckad och minnesvärd upplevelse.