Välkommen till
Playa de Långbo!

Välkommen till Playa de Långbo, den kommunala badplatsen belägen mellan Holmsveden och Lingbo längs väg 272. Om du letar efter en plats där du kan njuta av sol, bad och avkoppling, då är detta platsen för dig! 

Playa de Långbo är en underbar badplats med en stor och riktigt långgrund sandstrand som är perfekt för barnfamiljer. Den långgrunda stranden gör det tryggt för barnen att bada och leka vid vattnet, och den mjuka sanden gör det skönt att gå barfota längs stranden. På badplatsen finns även en badbrygga och ett hopptorn för de lite större barnen och för den som vill ha lite mer spänning i sitt badande. Det finns omklädningsrum och toaletter för både damer och herrar. Du kan också njuta av en fika eller glass vid något av de flera picknickborden som finns på platsen. Under sommarmånaderna är glasskiosken öppen, så du kan njuta av något svalkande och gott att äta medan du njuter av solen och utsikten över Storsjön. 

Playa de Långbo är en fantastisk plats att spendera en dag tillsammans med familj och vänner. Här kan du njuta av solen, bada i sjön, leka på stranden och bara koppla av och njuta av lugnet. Så packa picknickkorgen och ta med badkläderna – vi ses på Playa de Långbo! 

Playa de Långbo är en kommunal badplats belägen mellan Holmsveden och Lingbo längs väg 272 som har en stor och riktigt långgrund sandstrand som är perfekt för barnfamiljer. Den långgrunda stranden gör det tryggt för barnen att bada och leka vid vattnet, och den mjuka sanden gör det skönt att gå barfota längs stranden. På badplatsen finns även en badbrygga och ett hopptorn för de lite större barnen och för den som vill ha lite mer spänning i sitt badande. Det finns omklädningsrum och toaletter för både damer och herrar.

Du kan också njuta av en fika eller glass vid något av de flera picknickborden som finns på platsen.
 Under sommarmånaderna är glasskiosken öppen, så du kan njuta av något svalkande och gott att äta medan du njuter av solen och utsikten över Storsjön. 

Playa de Långbo är en fantastisk plats att spendera en dag tillsammans med familj och vänner. Här kan du njuta av solen, bada i sjön, leka på stranden och bara koppla av och njuta av lugnet.
Så packa picknickkorgen och ta med badkläderna – vi ses på Playa de Långbo!
 

Koordinater
SWEREF 99 TM
N 6774425, E 591473
WGS84
61°5’37.8″N 16°41’47″E

Badvattnet på denna badplats provtas av kommunen. Sommartid finns aktuell information om badvattnets kvalitet på Söderhamn kommun.

Långbokiosken finns på Facebook!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.