Upptäck kontrasterna!

Från Holmsvedens insjöbad till Vallviks havsstrand – En dag med buss nr 64 i Söderhamns kommun.

I Söderhamns kommun, beläget i hjärtat av den natursköna Hälsinglands kustland, erbjuder buss nr 64 en unik möjlighet för badälskare. Denna busslinje tar dig från det charmiga insjöbadet i Holmsveden till den vackra havsstranden i Vallvik, och ger dig chansen att på samma dag uppleva två helt olika badmiljöer.

Låt oss utforska de underbara kontrasterna och fördelarna med att kunna njuta av både insjöbadet och havsstranden under en och samma dag.

Holmsvedens insjöbad

Börja din resa i Holmsveden, en pittoresk by omgiven av grönskande skogar och prunkande ängar. Här finner du det idylliska insjöbadet, som är känt för sin lugna och fridfulla atmosfär. Det klara vatten inbjuder till avkoppling och förfriskande simning. Ta ett dopp i det rena vattnet och låt den omgivande naturen stilla din själ. Solbada på den mjuka sandstranden eller njut av en picknick i skuggan av träden.

Holmsvedens insjöbad ger en känsla av ro och stillhet som är svår att hitta någon annanstans.

Vallviks havsstrand!

Efter en avkopplande morgon i Holmsveden är det dags att bege sig mot Vallvik och uppleva havets kraft och skönhet. Med buss nr 64 tar du dig enkelt till denna kustby vid Bottenhavet. Vallviks havsstrand välkomnar dig med sina sanddyner och det salta havets doft. Den stora skillnaden i landskapet ger en helt annan känsla jämfört med insjöbadet.

Här kan du njuta av att bada i havet, ta promenader längs stranden. Vallviks havsstrand är en energifylld och livlig plats som erbjuder ett spektakulärt möte mellan land och hav.

Naturens skiftningar och omgivningens tjusning!

Det som gör denna resa med buss nr 64 så speciell är möjligheten att uppleva två unika badplatser på samma dag. Genom att resa från det stillsamma insjöbadet i Holmsveden till den dynamiska havsstranden i Vallvik får du chansen att uppleva naturens skiftningar på ett enastående sätt. Från den lugna insjöns mjuka omgivning till havets mäktiga brus och vidsträckta vyer – det är som att befinna sig i två olika världar på samma dag.

Denna resa ger dig en fantastisk möjlighet att njuta av Söderhamns vackra landskap och dess förmåga att erbjuda variation och kontraster inom en och samma kommun.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.